Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ιστολόγιο » Μαρία Νταμάτη

Μαρία Νταμάτη

  Νταμάτη Μαρία

  Η Μαρία Νταμάτη γεννήθηκε στη Καλαμάτα.

  Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών , με κατεύθυνση τις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές. Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές Master στην Οικονομική Ανάλυση από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, με κατεύθυνση την Πολιτική Ανάλυση και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακής Εξειδίκευσης MBA.

  Είναι διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου  Δικαιοσύνης με ειδίκευση στη Τραπεζική και την Οικογενειακή Διαμεσολάβηση και διαθέτει γραφείο Συμβούλων Επιχειρήσεων,  ενώ παράλληλα ασκεί και το επάγγελμα του Οικονομολόγου και Λογιστή.

  Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ και άλλους οργανισμούς Δια Βίου Μάθησηςσε θέματα marketing, διοίκησης επιχειρήσεων, εξαγωγών, δημοσίων συμβάσεων, δημόσιας διοίκησης , κοινωνικής οικονομίας, τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης, συνδικαλιστικής εκπαίδευσης  κ.α.

  Διαθέτει πολυετή επαγγελματική και διδακτική εμπειρία στον Ιδιωτικό τομέα , ενώ έχει λάβει συμμετοχή σε πλήθος συνεδρίων ως ομιλήτρια Επιπρόσθετα ασχολείται με την εκπόνηση οικονομοτεχικών μελετών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και χειρίζεται ευρωπαϊκά- συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα.

  Από το 2019 είναι η Γενική Γραμματέας του Δήμου Καλαμάτας.

  Σύντομα
  Θέλεις και εσύ να είσαι μέρος της προσπάθειας;
  Θέλεις και εσύ να είσαι μέρος της προσπάθειας;
  Θέλεις και εσύ να είσαι μέρος της προσπάθειας;