Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ιστολόγιο » Αναστασία Κυριακοπούλου

Αναστασία Κυριακοπούλου

  Αναστασία Κυριακοπούλου

  Εισηγήτρια για την Στάθμευση στον Άξονα Μεταφορές – Αστική Κινητικότητα

  Απόφοιτος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ με εξειδίκευση στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό, την εκτίμηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων και την διαχείριση αποβλήτων.

  Έχει άριστη γνώση της Γαλλικής γλώσσας και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

  Κατέχει σήμερα στο Δήμο Καλαμάτας τη θέση της Προϊσταμένης του Τμήματος Ελέγχου Κατασκευών της Διεύθυνση Πολεοδομίας.

  Έχει διατελέσει Προϊσταμένη του τμήματος Συγκοινωνιών Κυκλοφορίας Σήμανσης & Διοικητικής Υποστήριξης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας όπου ήταν υπεύθυνη για το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την υλοποίηση του συγκοινωνιακού έργου με σκοπό πάντα την βέλτιστη εξυπηρέτηση της μετακίνησης των κατοίκων του Δήμου δίνοντας προτεραιότητα στα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (άτομα με αναπηρία, ηλικιωμένοι, παιδιά).

  Έχει σημαντική κοινωνική παρουσία στην πόλη με ενεργή συμμετοχή σε πολιτιστικά, κοινωνικά και πολιτικά θέματα, με ιδιαίτερη εμπλοκή στην θεσμική εκπροσώπηση κλαδικών και τομεακών οργάνων. Ειδικότερα είναι Μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσουκαι αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής αυτού. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Ν.Ε. του ΤΕΕ Πελοποννήσου, μέλος της  αντιπροσωπείας του κεντρικού ΤΕΕ, Γενική Γραμματέας της Δ.Ε. της ΕΜΔΥΔΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Γραμματέας του Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας και Αιρετό μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου των ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας. Έχει επίσης συμβάλλει ιδιαίτερα στη διοργάνωση σημαντικών ενημερωτικών και επιστημονικών δράσεων με τεχνικά και κοινωνικοοικονομικά θέματα.

  Σύντομα
  Θέλεις και εσύ να είσαι μέρος της προσπάθειας;
  Θέλεις και εσύ να είσαι μέρος της προσπάθειας;
  Θέλεις και εσύ να είσαι μέρος της προσπάθειας;