Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ιστολόγιο » Βασίλειος Διαμαντόπουλος

Βασίλειος Διαμαντόπουλος

  Συντονιστής του Άξονα Ανθεκτικότητα της Πόλης και Σχετικές Υποδομές

  Ονομάζομαι Διαμαντόπουλος Βασίλειος, γεννήθηκα το 1971 και είμαι έγγαμος με δύο παιδιά, είκοσι και δεκαεπτά ετών αντίστοιχα. Κατάγομαι από την Καλαμάτα όπου και διαμένω μόνιμα.

  Το 1994 αποφοίτησα από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρόσφατα ολοκλήρωσα το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα  «Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Γνωρίζω την αγγλική γλώσσα σε πολύ καλό επίπεδο και τη γαλλική σε καλό. Τέλος, κατέχω πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ ECDL (word, excel, internet).

  Έως τα τέλη του 1999 απασχολήθηκα στον ιδιωτικό τομέα ως ελεύθερος επαγγελματίας. Στη συνέχεια, ως δημόσιος υπάλληλος στον Καποδιστριακό Δήμο Αβίας ενώ από το 2010 μέχρι πρόσφατα εργάστηκα στο τμήμα εκτέλεσης έργων της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Καλαμάτας, με κύριο αντικείμενο την επίβλεψη έργων. Τον Ιούλιο του 2021 αποσπάστηκα στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καλαμάτας (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.) όπου και εργάζομαι μέχρι σήμερα, κατέχοντας τη θέση του προϊσταμένου της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών αυτής.

  Σύντομα
  Θέλεις και εσύ να είσαι μέρος της προσπάθειας;
  Θέλεις και εσύ να είσαι μέρος της προσπάθειας;
  Θέλεις και εσύ να είσαι μέρος της προσπάθειας;