Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ιστολόγιο » Θεοφύλακτος Κουφοσωτήρης

Θεοφύλακτος Κουφοσωτήρης

  Θεοφύλακτος Κουφοσωτήρης

  Συντονιστής στον Άξονα Κτήρια – Εγκαταστάσεις

  Γεννήθηκα το 1970, είμαι έγγαμος, με δύο παιδιά στην εφηβεία.Είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ.Π. με μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων και γνωρίζω πολύ καλά την αγγλική γλώσσα.

  Απασχολήθηκα στον ιδιωτικό τομέα (AEG Hellas) πριν επιστρέψω για να ζήσω μόνιμα, ελπίζω, στην Καλαμάτα το 1999. Είμαι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από τότε ξεκινώντας από τον Δήμο Παπαφλέσσα. Στον Δήμο Καλαμάτας εργάζομαι από τον Νοέμβριο του 2010 έχοντας υπηρετήσει σε διαφορετικές διευθύνσεις και θέσεις. Συγκεκριμένα, ξεκίνησα από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Εγκαταστάσεων της; Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών πριν βρεθώ στο Τμήμα Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών της Διεύθυνσης Πολεοδομίας και από εκεί στη Διεύθυνση Προγραμματισμού – Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Θεμάτων. Σήμερα είμαι αναπληρωτής προϊστάμενος του Τμήματος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

  Έως το 2019 ήμουν αρμόδιος για την εφαρμογή και των δύο συστημάτων που τηρεί ο Δήμος Καλαμάτας: του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001:2015) και του Συστήματος Διαχείρισης Ενέργειας (ISO 50001:2018) και συνεχίζω έως σήμερα στο δεύτερο. Επίσης, ήμουν μέλος της συντακτικής ομάδας και των δύο Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Δήμου (2012-2014 και 2015-2019).

  Από το 2017 έχω ενταχθεί στο Εθνικό Μητρώο Πιστοποιημένων Αξιολογητών και από το Ιούνιο του 2021 στο Εθνικό Μητρώο Πιστοποιημένων Ελεγκτών του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ελέγχοντας επενδυτικά σχέδια.

  Μου αρέσει το διάβασμα, το περπάτημα, να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου και τους φίλους μου και να παρακολουθώ τους αγώνες της αγαπημένης μου ομάδας.

  Σύντομα
  Θέλεις και εσύ να είσαι μέρος της προσπάθειας;
  Θέλεις και εσύ να είσαι μέρος της προσπάθειας;
  Θέλεις και εσύ να είσαι μέρος της προσπάθειας;