Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ιστολόγιο » Παναγιώτης Σάμιτας

Παναγιώτης Σάμιτας

  Εισηγητής για τις Νέες Κατασκευές στον άξονα Κτήρια – Εγκαταστάσεις

  Ο Παναγιώτης Σάμιτας έχει σπουδάσει Αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο όπου και πρωτοεργάστηκε σε τεχνικό γραφείο ως φοιτητής. Ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στην 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών στο Βόλο το 1998 και έκτοτε εργάστηκε σε διάφορες μεγάλες τεχνικές εταιρείες με αντικείμενο κυρίως την κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών έργων μεγάλου προϋπολογισμού στην Αλεξανδρούπολη, στην Κομοτηνή, στην Αθήνα και την Κω. Καταλήγει μόνιμα το 2008 στην Καλαμάτα οπότε και ως υπάλληλος της ΤΕΚΜΑ ΟΕ κατασκευάζει τον πεζόδρομο της οδού Αριστομένους και ταυτόχρονα την κεντρική οδό της Φοινικούντας.
  Από την εποχή αυτή και μετά στο νέο τεχνικό του γραφείο ασχολείται κυρίως με μελέτες ιδιωτικών αλλά και δημόσιων έργων, συνεργαζόμενος με τον Δήμο Μεσσήνης, εκ μέρους του οποίου εκπονούνται τουλάχιστον τρεις μελέτες, αναλαμβάνει ανακαινίσεις ιδιωτικών διαμερισμάτων με σκοπό την βραχυχρόνια μίσθωση, ή και καταστημάτων κυρίως υγειονομικού ενδιαφέροντος.
  Στο τεχνικό του γραφείο που στεγάζεται στην Αριστομένους 131 στην Καλαμάτα, συνεργάζεται σταθερά με ικανότατη ομάδα συναδέλφων μηχανικών, όπου όλοι μαζί μπορούν να ανταπεξέλθουν σχεδόν σε οποιαδήποτε τεχνική πρόκληση παραδοσιακών, ή ακόμα προτιμότερα νέων τρόπων δόμησης, ειδικά μεταλλικού σκελετού.

  Σύντομα
  Θέλεις και εσύ να είσαι μέρος της προσπάθειας;
  Θέλεις και εσύ να είσαι μέρος της προσπάθειας;
  Θέλεις και εσύ να είσαι μέρος της προσπάθειας;