Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ιστολόγιο » «Mission Καλαμάτα»: Συνεργασία Δήμου με Κ.Ε.Π.Ε. – Πανεπιστήμιο Πειραιά και Οικονομικό Επιμελητήριο

«Mission Καλαμάτα»: Συνεργασία Δήμου με Κ.Ε.Π.Ε. – Πανεπιστήμιο Πειραιά και Οικονομικό Επιμελητήριο

  Τηλεδιάσκεψη με αντικείμενο συζήτησης τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας στο πλαίσιο της προετοιμασίας – σύνταξης φακέλου υποψηφιότητας για ένταξη στο δίκτυο των 100 έξυπνων και κλιματικά ουδέτερων πόλεων έως το 2030, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021.

  Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (Κ.Ε.Π.Ε.) Παναγιώτης Λιαργκόβας, η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιά Κωνσταντίνα Κοτταρίδη, ο οικονομολόγος – ερευνητής του Κ.Ε.Π.Ε. Πρόδρομος Προδρομίδης, ο Πρόεδρος του παραρτήματος Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Πάνος Κρητικός, μέλη του Ο.Ε.Ε., ο Αντιδήμαρχος Νίκος Μπασακίδης και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

  Υπήρξε αναλυτική συζήτηση και επιβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Δήμου Καλαμάτας, Κ.Ε.Π.Ε., Πανεπιστημίου Πειραιά και Οικονομικού Επιμελητηρίου.

  Σύντομα
  Θέλεις και εσύ να είσαι μέρος της προσπάθειας;
  Θέλεις και εσύ να είσαι μέρος της προσπάθειας;
  Θέλεις και εσύ να είσαι μέρος της προσπάθειας;