Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Θέματα » ΑΞΟΝΕΣ » 5. Κυκλική Οικονομία & Διαχείριση Αποβλήτων » Αποκατάσταση ΧΑΔΑ – ΧΥΤΥ

Αποκατάσταση ΧΑΔΑ – ΧΥΤΥ

 • Αυτό το θέμα έχει 1 απάντηση, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά από τον χρήστη .
Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #1687
  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ
  Συμμετέχων
  Συμφωνώ
  Up
  3
  ::

  Η Αποκατάσταση των υπαρχόντων ΧΑΔΑ και ΧΥΤΥ είναι άμεση ανάγκη. Ειδικά για τη ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ πρέπει αφού απομακρυνθούν όσα από τα δέματα με τα μπαλοποιημένα απορρίμματα είναι δυνατόν, να προχωρήσει άμεσα η αποκατάσταση της περιοχής.
  Η πληγή της Μαραθόλακκας πρέπει να σταματήσει το συντομότερο και να επουλωθεί σύμφωνα με τις καλύτερες και αυστηρότερες περιβαλλοντικές προδιαγραφές καθώς όπως έλεγε ο Αλέξης Δαμιανός «Ακούω το αχολογητό των δασών , που φέρνει με ελαφριά σκόνη τον θρήνο του κονιορτοποιημένου ρητού : ‘Το κατά φύσιν ζην εστί κατ’ αρετήν’». Εν τω μεταξύ ο Δήμος αναγνωρίζοντας τη συμβολή της στο να παραμένει η πόλη χωρίς απορρίμματα οφείλει ανταποδοτικά να ενισχύσει από κάθε άποψη τα χωριά του Ταϋγέτου με πρώτο το Καρβέλι.

  #2142
  Νίκος Βλαχόπουλος
  Συμμετέχων
  Συμφωνώ
  Up
  0
  ::

  https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/business-stories/revma-apo-skoupidia-me-ti-dimiourgia-3-4-neon-monadon-kafsis/

  Εξαγωγή σκουπιδιών σε πόλεις ή ακόμα και κράτη που τα χρησιμοποιούν για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Μηδενισμός του κόστους αποθήκευσης, αποδέσμευση μισθωμένων περιοχών και εξοικονόμιση πόρων, μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος.

Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
 • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.