Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Ιστολόγιο » Ώσμωση ιδεών στη διαβούλευση για μια έξυπνη και κλιματικά ουδέτερη Καλαμάτα

Ώσμωση ιδεών στη διαβούλευση για μια έξυπνη και κλιματικά ουδέτερη Καλαμάτα

    Η κατάρτιση του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου Καλαμάτας, αποτέλεσε το αντικείμενο της 2ης Δημόσιας Διαβούλευσης στο πλαίσιο διεκδίκησης συμμετοχής του Δήμου στο πρόγραμμα της Ε.Ε. «100 έξυπνες και κλιματικά ουδέτερες πόλεις». Η συμμετοχή στη διαβούλευση κρίνεται ως ικανοποιητική, ενώ λόγω του ενδιαφέροντος που έχει εκδηλωθεί, η ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσω του ιστοτόπου https://mission.kalamata.gr/ θα παραμείνει ενεργή προκειμένου να δεχθεί επιπλέον προτάσεις, ιδέες και σκέψεις.

    Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας, έλαβαν -μεταξύ άλλων- μέρος καθηγητές πανεπιστήμιων και εκπρόσωποι εταιρειών με μελετητική εμπειρία σε θέματα ψηφιακού και πράσινου μετασχηματισμού, ενώ αναδείχθηκε η ώσμωση ιδεών και απόψεων μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων και στελεχών του Δήμου, εκπροσώπων της πανεπιστημιακής και επιχειρηματικής κοινότητας, φορέων και πολιτών της πόλης.

    Το μήνυμα που εξέπεμψε ο Δήμος Καλαμάτας στο πλαίσιο αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει είναι: «Συμμετέχω, προτείνω, επιλέγω, δεσμεύομαι».

    Διαβάστε περισσότερα…

    Σύντομα
    Θέλεις και εσύ να είσαι μέρος της προσπάθειας;
    Θέλεις και εσύ να είσαι μέρος της προσπάθειας;
    Θέλεις και εσύ να είσαι μέρος της προσπάθειας;